Start > Alla artiklar > Musikunderhållning av Allegros

Musikunderhållning av Allegros

Allegros är kanske sveriges mest flexibla trubadurduo som med den breda repertoaren passar till alla tillfällen och arrangemang. Är ofta anlitade till bröllopsfester och andra viktiga händelser där allt måste fungera. En pålitlig och flexibel duo och som aldrig ser ett jobb som omöjligt.

Vill ni läsa mera om vad Allegros musikunderhållning kan erbjuda kan ni göra det här "Allegros musikunderhållning".

Musikunderhållning för alla åldrar och tillfällen

Privata fester/Bröllop

Flexibilitet är ett måste och man får inte stirra sig blind på en redan uppgjord låtlista. Brukar börja i lite lugnare tempo för att sedan nå klimax, har dock en förmåga att bli full fart från första stund. I dessa arrangemang har vi vår grundmur, och här ifrån kommer större delen av vår erfarenhet.

Företag/Event

Väldigt lik privatfester vad gäller flexibilitet och låtval. Flexibilitet är ett måste och man får inte stirra sig blind på en redan uppgjord låtlista. Här är bredden a och o. Kan genomföras på de mest udda ställen.

Krog

Den kanske mest förekommande arbetsuppgiften för de flesta trubadurer och underhållare. Här brukar det vara fullt ös från första stund, med trallvänliga låtar och allsång.


Tillbaks till Alla artiklar


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar